Om oss

Ett företag med över 30år i branschen.  Här finns vi klicka här

Karlskrona Båt & Fiske grundades redan 1989 , men då under namnet Kamms Fiskeredskap AB. Inriktningen var på den tiden material till yrkesfisket. Redan efter ett par år breddades sortimentet med båttillbehör för fritidsbåtar. Idag har vi ett mycket brett utbud av båttillbehör och reservdelar. Vi säljer även motorer och aluminiumbåtar från Tracker

Vi är Blekinges största butik för sportfiske och tillhandahåller ett komplett utbud av fiskeprylar. Fiskespön, fiskerullar, beten och fritidskläder. Allt under samma tak i butiken i Karlskrona

Butiken ligger numera på Lallerstedts gata 4 37154  Karlskrona. Har du vägarna förbi så kom in och kika. 500 kvadratmeter med massor av båt och fiskeprylar.

Vi finns självklart också på webben. Sen 2011 har vi funnits på nätet. batofiske.se har vuxit snabbt och vi utökar hela tiden sortimentet både med båttillbehör och sportfiske. För att lyckas här så ligger vårt fokus på ett brett sortiment, prisvärda produkter och framför allt bra kundservice och snabba leveranser. Beställer du av oss så ska du veta att det går snabbt och att du får det du beställt. 2014,2015 och 2016 nominerades vi av Prisjakt som "Årets sport och fritidsbutik"

Vi som driver Karlskrona Båt & Fiskecenter är Johan Svensson, Roger Johansson och Kim Rannebjer. Alla tre brinner för sportfisket och båtliv i allmänhet och har tillsammans över 80 års erfarenhet i branschen.

Varmt välkomna!