Abu Garcia haspelrullar

Vi har ett stort urval av haspelrullar från anrika Abu Garcia. Ett varumärke som sedan 1941 varit synonymt med svenskt kvalitet världen över och idag är hovleverantör till det svenska kungahuset. De här för dig som bara nöjer dig med bland det bästa marknaden har att erbjuda!

Båt & Fiske – av fiskeälskare för fiskeälskare. Här får du alltid schyssta priser, snabb leverans och 30 dagars öppet köp. Hitta din haspelrulle från Abu Garcia redan idag! 


Mer om våra haspelrullar från Abu Garcia

Om du letar efter en bra haspelrulle så är dessa modeller från Abu Garcia ett bra val. Det är produkter som omges av innovation och hög kvalitet vilket förbättrar dina möjligheter att få en god fiskelycka.

Vi har modeller med både bak- och frambroms, vevsida för såväl vänster- och högerhänta samt med mängder av olika rullstorlekar och funktioner.

Vi hjälper dig

Vi på Båt & Fiske har över 30 år i branschen och hjälper dig gärna med tips och råd inför ditt val av haspelrulle från Abu Garcia. Hör gärna av dig till oss vid frågor på 0455-15060 så vägleder vi dig till ditt perfekta val.