Fiskeredskap

Är du på jakt efter fiskeredskap? På Båt & Fiske hittar du allt du behöver för en god fiskelycka. Bland våra redskap hittar du allt från spön, rullar och linor till beten och precis allt däremellan. Detta med noggrant utvalda modeller från tillverkare som ABU, Shimano, Daiwa, Okuma och Westin. 

När du handlar på Båt & Fiske får du schyssta priser, snabb leverans och 30 dagars öppet köp. Hitta ditt fiskeredskap redan idag!


Mer om våra fiskeredskap

Båt & Fiske – av fiskeälskare, för fiskeälskare. Vi har över 30 år i branschen och hjälper dig gärna med tips och råd inför ditt val av fiskeredskap. Nedan kommer en guide kring det viktigaste att tänka på när du väljer ditt redskap.


Fiskespön

Ett redskap som idag närmast kan beskrivas som ett hantverk. Här hittar du spön utformade för trolling, vertikalfiske, havsfiske eller annan typ av fiske som du älskar. Välj ditt fiskespö utefter vilken typ av fiske du föredrar!


Fiskerullar

Det finns fyra typer av fiskerullar. Vilken som är bäst för dig beror helt enkelt på vilken typ av fiske du ska utföra. Förenklat kan man säga att haspelrullar är bäst för fiske med lätta beten, medan multirullar är att föredra vid tyngre beten. Inkapslade rullar är det bästa alternativet för barn och nybörjare eftersom att det minskar risken för lintrassel.


Fiskelinor

Här står valet mellan flätlina, nylonlina och fluglina. Flätlinan är bra lämpad för exempelvis spinnfiske, nylonlinan är ett bra val för dig som ägnar dig åt trolling eller drillning medan fluglinan är tillverkad för flugfiske. 


Fiskeset

Behöver du ett helt kit? Då är det enklast att satsa på ett av våra fiskeset. Här får du hela paket anpassade för specifika spön och fiske. Det blir inte smidigare!


Beten

Vilket bete som är bäst beror helt och hållet på djup, ström och vilken teknik du föredrar att använda dig av. Vi har handplockade jerkbaits, tailbaits, spinnare och jiggar till allt däremellan som garanterat ger napp på kroken.


Förvaring

Ditt fiske blir roligare och betydligt smidigare med bra förvaring. Välj en väska, ryggsäck eller fiskelåda som med fack och storlek är anpassad för varje tillfälle och din typ av fiske.


Fisketillbehör

Behöver du beteslås, fiskeknivar, fiskekrokar, pannlampor eller kikare? Här hittar du allt de övriga som du kan behöva när du är till havs och fiskar.

 

Vi hjälper dig

Vi är en leverantör med lång erfarenhet och stor passion för fiske. Vi hjälper dig gärna med tips och råd inför ditt val av fiskeredskap, hör av dig till oss på 0455-15060 så vägleder vi dig till ditt perfekta val. Handla online eller kom förbi vår butik på Saltö Fiskhamn i Karlskrona!