Följ oss på Facebook Kundtjänst: 0455-15060
Priser inkl. moms

Minn Kota elmotorer/Talon

Minn Kota Elmotorer. Det finns en anledning till att minn Kota är världens mest sålda elmotor. Det är kvalite in i minsta kvalite. Vi har alltid de senaste nyheterna och kanske Sveriges bredaste sortiment på Minn Kota. Dessutom har vi alltid sen och riktigt bra priser på alla produkter från Minn kota. Minn Kota Talon har slagit ner som en bomb bland sportfiskare och är ett genialiskt ankrinssystem.   

 

                      

Med en elmotor från Minn Kota får du inte bara en tyst och fridfull båttur. Minn Kotas elmotorer är också av mycket hög kvalite och ger dig en bekymmerslös motor under många år. Glid fram ljudlöst i alla situationer. Fiske, sjöfågeljakt eller på utflykten med familjen. Motorerna är mycket enkla att montera av och på och du slänger den under armen när du går hem. Slipp att oroa dig för om utombordren sitter kvar nästa gång du ska ut. Dessutom slipper du drittla med bensin och olja som dessutom är dyrt. 

Minn Kota erbjuder elmotorer för alla typer av båtar. För dom mindre båtarna mellan 3-6 meter finns den prisvärda Endura C2 serien med batteriindikator. Vill du ha en lite starkare och enegisnålare elmotor ska du titta på Minn Kota Endura Max eller Traxxis modellerna som är utrustade med maximizer vilket ger upp till 5ggr så lång drift. Även dessa modeller har batteriindikator vilket för övrigt alla Minn Kota har.

För saltvatten har Minn Kota tagit fram Riptide Transom som har ett extremt högt saltvattenskydd. Den motorn är en saltvattenversion av traxxis modellen.

För den som vill ha det lilla extra finns Minn Kota i-pilot. I-pilot finns att tillgå på dom frontmonterade modellerna Minn Kota Powerdrive BT , Terrova BT och Riptide modeller i samma motorer som är gjorda för saltvatten. Alla dessa finns med Minn Kotas nyutvecklade i-Pilot system.  I-pilot  styrs med fjärrkontroll och ger ditt fiske en ny dimension och frihet. Du kan spela in rutter, hålla en fast kurs längs en vassrugge eller ankra upp med hjälp av din elmotor(spotlock). 

Till din Minn Kota elmotor finns det mängder av tillbehör. Batterier från Tudor och Exide, polskor, propellrar, säkringshållare, säkringar, snabbfästen och elartiklar. 

Erbjudanden
Alltid fraktfritt vid beställningar över 500kr
bild7
Vid beställningar över 500kr skickas ditt paket fraktfritt inom Sverige.
Kundfavoriter!
minn_kota_traxxis_45_transom_54781big
MINN KOTA TRAXXIS 55 Maximizer 12v 42"
7.195,00 kr 5.590,00 kr
Fågelskrämma Uggla
Fågelskrämma Uggla
229,00 kr 215,00 kr
minnkota
MINN KOTA ENDURA C2 50 Batteriindikator
4.295,00 kr 3.379,00 kr
Trappräckslina 36mm Naturhampa
Trappräckslina 36mm Naturhampa (5 meter)
130,00 kr 89,00 kr
Räckhållare för 36mm trappräckslina
Räckhållare för 36mm trappräckslina
119,00 kr 98,00 kr
Ändbeslag Med Knopp för 36mm trappräckslina
Ändbeslag Med Knopp för 36mm trappräckslina
98,00 kr